26.08.2012 14:18

Karvinská průmyslová zóna nabízí pracovní příležitosti

Karvinská průmyslová zóna nabízí pracovní příležitosti Průmyslová zóna Karviná Nové pole nově na svých internetových stránkách www.zony.cz uveřejňuje aktuální nabídku veškerých volných pracovních míst firem podnikajících v této zóně. Případní zájemci o práci si díky této webové stránce mohou jednoduše a rychle zjistit všechny potřebné informace, požadavky i kontakty týkající se nabízených pracovních pozic.

 

"Doufáme, že nám tento nový informační systém pomůže najít nové schopné pracovníky a nezaměstnaným usnadní hledání práce v průmyslové zóně," uvedl Tomáš Klvaňa, personální ředitel americké firmy Gates Hydraulics, která v průmyslové zoně vyrábí hydraulické hadice. Kromě informace o volných aktuálních procovních místech jsou na těchto webových stránkách k dispozici také prezentace jednotlivých firem, které v karvinské průmyslové zóně podnikají, a nechybí ani čerstvé informace o jejich fungování, výrobě či pořádaných akcích.

 

"Zájemci o práci, potenciální dodavatelé či obchodní partneři mohou na internetových stránkách kromě kompletních informací o průmyslové zóně najít také odkazy přímo na webové prezentace jednotlivých firem," doplnil Zbyněk Gajdacz, naměstek primátora zodpovědný za průmyslovou zónu Nové Pole?

 

Karvinská průmyslová zóna se rozkládá na pozemku o velikosti čtyřiceti pěti hektarů a město Karviná v minulém roce dokončilo její další rozšíření o 9 ha. Prozatím v průmyslové zóně úspěšně podniká sedm společností - dvě tuzemské, dva investoři z USA, dále firmy ze Švýcarska, Švédska, Koreje a Japonska zaměstnávající dnes již více než 1 000 obyvatel Karviné a blízkého okolí. V Moravskoslezském kraji, který dlouhodobě čelí vysoké nezaměstnanosti, je průmyslová zóna Nové pole nejen významným zdrojem pracovních příležitostí, ale také prostorem pro další investory jak z České republiky, tak ze zahraničí, kteří by v budoucnu mohli dále přispět k celkovému rozvoji Karviné a regionu.

—————

Zpět


Užitečné kontakty: